Prekių katalogas

Potinkinis termostatinis dušo komplektas GROHE Grohtherm SmartControl, 34744000

  • Potinkinis termostatinis dušo komplektas GROHE Grohtherm SmartControl, 34744000

    Kodas: 34744000
    Lizingo skaičiuoklės
    • sbl
    • ml
    • esto3
    • esto
    Gamintojas
    GROHE (Vokietija)
  •  

    Potinkinis termostatinis dušo komplektas GROHE Grohtherm SmartControl, 34744000


    KOMFORTAS IR TIKSLI KONTROLĖ: GROHE SmartControl termostatas užtikrina tikslų vandens temperatūros ir srovės valdymą be jokių svyravimų, o taip pat suteikia saugumą ir prisideda prie išteklių taupymo.

    INOVATYVUS DIZAINAS: minimalistinis dizainas ir sklandus valdymas puikiai papildo modernų vonios kambarį. Grohtherm SmartControl Perfect dušo rinkiniai galimi dviejų formų.

    PAŽANGIAUSIA TECHNOLOGIJA: inovatyvi GROHE SmartControl valdymo sistema leidžia kontroliuoti srovę push-turn principu. Tokiu būdu nustatysite srovės būdą, stiprumą, perjungsite srovę tarp stacionarios dušo galvos ir rankinio dušelio.

    APDOVANOJIMAIS PRIPAŽINTA KOKYBĖ IR DIZAINAS: pasaulyje lyderiaujanti GROHE Group gamyboje pasitelkia vokiečiams būdingą preciziškumą, tad sukuriama aukščiausio lygio vonios kambario įranga: išskirtinio dizaino maišytuvai, įvairūs priedai ir keramikos gaminiai.

    KOKYBĖS GARANTIJA: pasitelkiant daugiametę patirtį, GROHE savo gamyboje taiko aukštus kokybės standartus ir visa produkcija yra atsakingai testuojama. Dėl to be jokių rūpesčių suteikiama 5 metų garantija.

    TVARUMAS: viena iš GROHE vertybių yra saugoti gamtinius mūsų planetos išteklius. Dėl to GROHE sukurtos vandens ir energijos taupymo technologijos yra integruojamos į visus mūsų produktus.

    PRIVALUMAI:

    GROHE SmartControl - intuityvus valdymas paprastu mygtuko paspaudimu

    Inovatyvi technologija buvo sukurta tam, kad būtų užtikrintas paprastas funkcijų valdymas. Paspauskite mygtuką, kad aktyvuotumėte norimą dušo srovę, pasukite ir reguliuosite srovės stiprumą, o dar kartą paspaudus vandens tėkmė bus sustabdyta. Be to, vienu metu galite aktyvuoti lietaus galvą ir rankinį dušelį. Dar geriau, visi nustatymai bus išsaugoti kitam maudymuisi!

    GROHE TurboStat – galimybė tiksliai nustatyti pastovią vandens temperatūrą

    ​Daugiau nepatirsite jokio vandens temperatūros šoko. GROHE TurboStat technologija leidžia ramiai mėgautis vandens procedūromis, nes integruotas termoelementas užtikrina pastovią vandens temperatūrą.

    GROHE SafeStop (Plus) – dviejų variantų vandens temperatūros nustatymas, apsaugantis nuo nudegimų

    apsauginė funkcija leidžia nustatyti, kad vanduo nešiltų daugiau negu 38 ° C. Norint aukštesnės temperatūros, mygtuko paspaudimu galima pasirinkti antrą 43 ° C temperatūros variantą.

    GROHE EcoJoy –  visapusis maudymosi malonumas ir mažos sąnaudos

    GROHE EcoJoy sumažina vandens sunaudojimą iki 40 %. Nepaisant to, maudymosi malonumas nei kiek nesumažėja, tad galėsite pilnai mėgautis vandens procedūromis taupydami vandenį ir pinigus.

    GROHE StarLight –  tai švelnaus blizgesio danga, kurią lengva valyti

    GROHE Starlight reiškia chromu dengtą paviršių, kurį pakanka nuvalyti sausa šluoste ir jokių vandens žymių nebelieka. Be to, dušo paviršius atsparus įbrėžimams, todėl jo originalus blizgesys išlaikomas lengvai.

    GROHE DreamSpray – subalansuotas vandens paskirstymas pasirinkus bet kurią dušo srovę

    Sužadinkite maudymosi malonumą GROHE DreamSpray technologijos dėka. DreamSpray užtikrina tolygią srovę iš kiekvieno purkštuko nepriklausomai nuo pasirinktos programos. Tai suteikia nenutrūkstamai džiuginantį potyrį.

    ActiveRain dušo srovė – puikiai tinka išskalauti šampūną ar masažuoti galvą

    Mėgaukitės dar labiau stimuliuojančia dušo galia su GROHE ActiveRain srove. Tai galinga vandens tėkmė iš dušo galvos centro, kuri be vargo išskalaus šampūną iš plaukų ir suteiks masažuojantį poveikį galvai, kaklui ir pečiams. Energizuojanti vandens srovė puikiai dienos pradžiai!

    GROHE PureRain lietaus dušo srovė - ypatinga relaksacija Jūsų ordai

    Pagerinta GROHE Rain lietaus srovė tapo GROHE PureRain srove, kuri apgaubs dar didesniais ir minkštesniais lašais.

    SpeedClean – antikalkiniai purkštukai

    Lengvai ir greitai nuvaloma dušo galvutė, tad galite atsisveikinti su kalkėmis. Lankstūs silikoniniai dušo galvutės purkštukai leidžia nuvalyti kalkes tiesiog vienu rankos mostu. Dėl to kalkės niekada nesikaups ir užtikrintai galėsite mėgautis dušo procedūromis pilnai veikiant visiems purkštukams.

    WaterGuide technologija – tai vidinė izoliacija, kuri saugo nuo nudegimų liečiantis prie dušo paviršiaus

    Integruota WaterGuide technologija saugo ne tik jus, bet ir aplinkinius paviršius. Vidinė izoliacija neleidžia dušo paviršiui įkaisti, tad išvengsite nudegimų liečiantis, o Jūsų dušo apdaila taip pat liks nepažeista.

    GROHE QuickFix – lengvai surenkama sumontavimo sistema

    Inovatyvi GROHE QuickFix montavimo sistema reiškia, kad virštinkinės dalies montavimas bus daug greitesnis nei naudojant įprastą sistemą su varžtais. Tai puikus sprendimas, sukuriantis nepriekaištingą įspūdį.

    GROHE EasyLogic – paprastas ir intuityvus valdymas

    Funkcijų žymėjimas GROHE EasyLogic visada akivaizdus ir lengvai suprantamas net jauniausiems šeimos nariams. Dėl to nustatyti tinkamą vandens temperatūrą ar srovės stiprumą yra itin paprasta. Pritaikyta skubančioms šeimoms, tinkama visiems.

    GROHE AG yra Europoje didžiausias, o pasaulio mastu lyderiaujantis santechninės įrangos gamintojas ir tiekėjas. GROHE istorija prasidėjo 1817 m. nuo šeimos verslo, o šiai dienai turime GROHE Group pirmaujančią pasaulyje. GROHEyra įsipareigojusi taupyti vertingus planetos išteklius, todėl sukūrė įvairias vandens ir energijos taupymo technologijas, kurios buvo integruotos į produktų rinkinius.​ Tai atspindi įsipareigojimą kurti išskirtinius produktus ir leidžia kaskart patirti malonumą naudojantis GROHE maišytuvu ar dušu.

    Komplektą sudaro:

    • Potinkinė termostatinio maišytuvo dlais GROHE Rapido SmartBox, 35600000
    • Virštinkinė, dviejų funkcijų, termostato dalis Grohtherm SmartControl, su dušo galvutės laikikliu 29120000
    • Euphoria 260 stacionarios dušo galvos (D260 mm, 3 funkcijos) komplektas (26475000) su laikikliu iš sienos 380 mm (26458000)
    • Euphoria Cosmopolitan Stick rankinė dušo galvutė, 27367000
    • Rainshower žarnos jungtis iš sienos 1/2", 27057000
    • GROHE Silverflex Neu dušo žarna 1250 mm, 28362000
    • GROHE SmartControl - mygtukų paspaudimu ON-OFF galima perjungti sroves į virutinę dušo galvą Ranshower 310 - 2 srovės: "GROHE PureRain / GROHE Rain O" plati srovė primena lietaus dvelksmą ar "TrioMasasage" arba rankinį dušą Euphoria Cosmopolitan Stick. Rankenėlių pasukimu reguliuojamas srovės stiprumas nuo "EcoJoy" iki "Full Flow".
    • Twistfree - nesusisukanti dušo žarnelė
    • GROHE StarLight - ypač žvilganti ir chromuota danga. Be to, toks paviršius yra daugiau atsparus įbrėžimams ir blukimui.
    • GROHE DreamSpray technologija užtikrina optimalų vandens paskirstymą. Pažangus dušo varikliukas paskirsto talygią vandens srovę į kiekvieną dušo galvutės purkštuką, kad galima būtų mėgautis idealiu dušu.
    • SpeedClean purkštukai neleidžia susidaryti kalkių nuosėdoms
    • GROHE CoolTouch - nekaistantis maišytuvo korpusas
    • GROHE TurboStat - technologija užtikrina komfortą, termostatinis vaško elementas per 0,3 sekundės reaguojantis į slėgio pasikeitimus
    • GROHE EcoJoy - mažesnės vandens sąnaudos, tobula srovė;
    • GROHE SafeStop / GROHE SafeStop Plus - apsauga nuo apsiplykimo 38°C arba 43°C

    Garantija: 5 metai

    Gamintojas: GROHE (Vokietija)


    Nuotraukoje pateiktos prekės spalvos, užrašai gali truputį skirtis, o aprašyme pateikta informacija yra bendro pobūdžio, tad gali būti paminėtos ne visos prekės savybės. Kilus klausimams, visada laukiame Jūsų skambučio telefonu +370 5 234 55 69 arba el. paštu pagalba@santechnikos-centras.lt